Skip to main content

Ресторант Панорама

Ресторант "Панорама" в хотелски комплекс "Шумен" получи наградата на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА) за "Гурме ресторант на 2011 г.". Призът беше връчен на официална церемония, която се проведе в хотел "Хилтън София". Ресторант "Панорама" грабна отличието само година, след като бе основно обновен.

Модерният и единствен по рода си в Шумен ресторант „Панорама” е разположен на „върха” на хотелски комплекс „Шумен”.

Първото му и неоспоримо предимство е спиращата дъха гледка към емблемите на града: паметника „1300 години България”, „Шуменската крепост” „Томбул джамия”. Възможност за съзерцаване на „историята на Шумен”, направо през прозорците на заведението дава неповторима панорама на запад и юг.

Архитектурната концепция на заведението е подчинена на идеята за съчетаване на блясък и лукс с всички възможности за организиране на коктейли за участници в бизнес форуми или туристически групи. Разбира се, интимността, която внушава „Панорама”-та я прави и отлично място за семейно събиране, а може би и най-романтичното кътче в града. Ресторантът разполага с 80 места, очакващи своите посетители всеки ден между 18 и 1 ч.

За доброто настроение на ценителите, всяка вечер звучат класическите звуци на пиано, поднесени от изключителната пианистка, свирила в цяла Европа Мариела Маринова. За изтънчения вкус на гостите се грижат екипи от професионални готвачи, които приготвят класни специалитети, както от българската национална, така и от европейската, ориенталската и средиземноморска кухня.

Специално изготвен за гостите на ресторант „Панорама” е и виненият лист, който съчетава български и вносни етикети, позиционирани предимно в най-високия ценови сегмент. За скъпите гости на ресторанта се грижат опитни, професионални сервитьори, които отгатват желанията и угаждат на вкуса на всеки посетител, за да се превърне гостуването в ресторант „Панорама” в хотел „Шумен” в истинско пиршество на сетивата. Заведението е с тераса и с възможност за настаняване на пушачи.

Телефон за резервации: 0885 611 212

 

Галерия